Καράνκα: «Πιστεύω στον Καπίνο και θέλω να του δώσω ευκαιρίες»

Καράνκα: «Πιστεύω στον Καπίνο και θέλω να του δώσω ευκαιρίες»

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ τόνισε ότι θα ήθελε να δώσει ευκαιρίες στον Καπίνο, αλλά θα ήταν άδικο να αλλάξει τον Παντιλίμον, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Ο Στέφανος Καπίνο τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία για χάρη της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Αΐτορ Καράνκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες στον διεθνή τερματοφύλακα, αλλά θα ήταν άδικο να αφήσει στον πάγκο τον Κοστέλ Παντιλίμον.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα ήταν άδικο να αφήσει εκτός ενδεκάδας έναν παίκτη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. «Μέσα στα σχέδιά μου είναι να δώσω ευκαιρίες στον Καπίνο, αλλά θα ήταν μεγάλος λάθος τη δεδομένη στιγμή να αλλάξω τερματοφύλακα. Πιστεύω στον Καπίνο, αλλά ο Κοστέλ παίζει πολύ καλά», δήλωσε μεταξύ ο Καράνκα.

Τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει για τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η ομάδα να «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ. «Είναι αδύνατο να αλλάξω τερματοφύλακα τη δεδομένη στιγμή, γιατί πρέπει να κερδίσουμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για το σύστημά μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.

Ο Παντελίμον αγωνίζεται στη Νότιγχαμ ως δανεικός από την Γουότφορντ και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Ρουμάνος πορτιέρο μάλιστα ήταν καθοριστικός στο αήττητο σερί 7 αγώνων που έτρεξε η Νότιγχαμ από τις 17 Φεβρουαρίου ως τις 17 Μαρτίου. Ο 31χρονος έχει παίξει συνολικά σε 11 παιχνίδια στη φετινή Τσάμπιονσιπ, στα οποία έχει κρατήσει 4 φορές ανέπαφη την εστία του. Ο Καπίνο από την άλλη, αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Καράνκα, πίσω από τον Παντελίμον, με τον διεθνή γκολκίπερ να έχει παρακολουθήσει τα τελευταία 9 παιχνίδια της Νότιγχαμ από τον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ