Τα σενάρια για Ρομπέρτο-Νότιγχαμ και η ευκαιρία στον Καπίνο

Τα σενάρια για Ρομπέρτο-Νότιγχαμ και η ευκαιρία στον Καπίνο

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο βρετανικός σύλλογος «φλερτάρει» με τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού – Στην… αναμονή ο Καπίνο για να πάρει την ευκαιρία του από τον Αΐτορ Καράνκα.

Αλλιώς περίμενε τα πράγματα ο Ρομπέρτο και αλλιώς του ήρθαν. Η φετινή χρονιά είναι καταστροφική για τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, καθώς βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στον πάτο της Πριμέρα Ντιβιζιόν και να οδεύει ολοταχώς για τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο 32χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στους Ανδαλουσιάνους ως δανεικός από την Εσπανιόλ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η Μάλαγα διατηρεί το δικαίωμα να τον αγοράσει στο τέλος της σεζόν, καθώς στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς, ωστόσο, δύσκολα ο Ρομπέρτο θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της. Πολύ δύσκολα επίσης θα παραμείνει και στην Εσπανιόλ, στην οποία θα αποτελεί δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ντιέγκο Λόπεθ. Ο πολύπειρος πορτιέρο θα πάρει τα γάντια βασικού, καθώς το καλοκαίρι ο βασικός στη φετινή χρονιά, Πάου Λόπεθ, θα επιστρέψει στην Τότεναμ, στην οποία ανήκει. Ως εκ τούτου ο Ρομπέρτο θα πρέπει να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά, αλλά και ισπανικά Μέσα, μία από τις ομάδες που ενδεχομένως να κοιτάξει την περίπτωσή του είναι και η Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία αγωνίζεται ο Στέφανος Καπίνο! Ο διεθνής πορτιέρο αποτελεί τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ρουμάνο, Κοστέλ Παντιλίμον, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Γουότφορντ. Πριν από μερικές μέρες, πάντως, ο Αΐτορ Καράνκα, είχε δηλώσει ότι μέσα στα άμεσα σχέδιά του είναι να δώσει ευκαιρίες στον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού.

«Μια από τις επιλογές που έχει στα χέρια του ο Ρομπέρτο είναι και αυτή της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία βρίσκεται ο συμπατριώτης του, Αϊτόρ Καράνκα. Ο προπονητής της βρετανικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τον Ρομπέρτο, ωστόσο, όλες οι πλευρές θα πρέπει να περιμένουν το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Τα πάντα θα κριθούν από το αν η Νότιγχαμ θα καταφέρει να κρατήσει τον Παντιλίμον», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ