Η νέα ζωή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ (vids)

Η νέα ζωή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ (vids)

Ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την περιπέτειά του στην Σταντάρ Λιέγης και μάλιστα αναδείχθηκε παίκτης του μήνα από τους οπαδούς της βέλγικης ομάδας!

Ηρθε στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά δεν «κόλλησε» με την υπόλοιπη ομάδα και τον Σεπτέμβριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός μπορεί να μην κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά στο Βέλγιο τα πηγαίνει εξαιρετικά και μάλιστα αναδείχθηκε ως παίκτης του μήνα από τους οπαδούς του συλλόγου.

Τρεις συμμετοχές, δύο γκολ απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια, στα δύο εκ των οποίων αγωνίστηκε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων. Εμφανίσεις που έκαναν τον κόσμο της Σταντάρ Λιέγης να τον ψηφίσει ως τον κορυφαίο παίκτη για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Το «πρέπει» με την Καραμπάγκ, αντανακλά και στο πρωτάθλημα

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ξαναβρίσκει τον εαυτό του και πλέον αρχισε να θυμίζει ξανά τον παίκτη που «έλαμπε» πέρσι με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία είχε 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ηταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές στον δρόμο για την άνοδο των Reds στα σαλόνια της Premier League.

Εμφανίσεις που του έδωσαν το διαβατήριο για τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή στα… αστέρια του Champions League. Ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και αγωνίστηκε συνολικά σε 7 αναμετρήσεις με τους Ερυθρόλευκους (2 γκολ), πριν αποχωρήσει από τον Πειραιά και μετακομίσει στο Βέλγιο για χάρη της Σταντάρ.

Στις 7 Σεπτεμβρίου άρχισε η νέα ζωή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, με την ομάδα της Λιέγης να ανακοινώνει την απόκτηση του Δανού μεσοεπιθετικού. Δύο ημέρες αργότερα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με τα χρώματα της Σταντάρ, μπαίνοντας ως αλλαγή για 19 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη επί της Σεντ Τρούιντεν (1-2).

Στις 18/9 έζησε το πρώτο του ντέρμπι στο Βέλγιο, όταν η Σταντάρ υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ. Το πρώτο ματς ως βασικός στους «κόκκινους». Ντεμπούτο στην αρχική 11άδα και μάλιστα εντυπωσιακό, με τον Φίλιπ να σκοράρει δύο γκολ και να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της Σταντάρ με 3-0! Ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκε σε ρόλο 10αριού, κάνοντας άνω – κάτω την άμυνα της Κλαμπ Μπριζ. Στις 30/9 έπαιξε και πάλι βασικός, αυτή τη φορά κόντρα στην Σεράινγκ.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 185 λεπτά με την ομάδα του Βελγίου, με τις εμφανίσεις του να είναι εξαιρετικές και να γίνεται αμέσως πολύ αγαπητός στον κόσμο της Σταντάρ. Τόσο αγαπητός, που ψηφίστηκε ως «player of the month» από τους οπαδούς του συλλόγου.

Δείτε η σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ