Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: «Καθάρισε» την πρόκριση στο δεύτερο μέρος

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: «Καθάρισε» την πρόκριση στο δεύτερο μέρος

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ όμως στο δεύτερο μέρος σκόραρε τρεις φορές, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Δεκατρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε η Άρσεναλ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τους «32» του FA CUP, επικρατώντας της Όξφορντ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-0.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα αν και αγχώθηκαν για περίπου μία ώρα αγώνα, μπόρεσαν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας έτσι την παρουσία τους στον θεσμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άρσεναλ να έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει για ένα γρήγορο γκολ, το οποίο όμως δεν μπορούσε να έρθει καθώς οι κανονιέρηδες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τελική προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να κρατάνε και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, με τον Μοχάμεντ Ελνένι να λύνει τον… γόρδιο δεσμό στο 63′ κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Έντουαρντ Ενκέτια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, για να ολοκληρώσει το εκρηκτικό δεκατριάλεπτο της Άρσεναλ ο ίδιος παίκτης στο 76′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Όξφορντ: Μακγκίντι, Άντερσον, Μόουρ, Λονγκ, Μπρόυν, Μπέιτ, Μπράναγκαν, Μέρφι, Μακγκουάν, Μπόντιν, Τέιλορ.

Άρσεναλ: Τέρνερ, Τομιγιάσου, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Τίρνι, Βιέιρα, Ελνένι, Λοκόνγκα, Σακά, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ