Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Οι Μασσαλοί πέταξαν εκτός Κυπέλλου τον Μέσι και την παρέα του

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Οι Μασσαλοί πέταξαν εκτός Κυπέλλου τον Μέσι και την παρέα του

Η Μαρσέιγ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν και νικώντας με 2-1, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η απίστευτη παράδοση που είχε δημιουργήσει η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις, έλαβε τέλος το βράδυ της Τετάρτης (08/02), με την ομάδα του λιμανιού να επικρατεί με 2-1 των «πρωτευουσιάνων» στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας και να προκρίνεται πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Μόλις μία ήττα είχε γνωρίσει η Παρί στα τελευταία 23 παιχνίδια με το σύλλογο της Μασσαλίας (19-3-1), ωστόσο, δεν τα κατάφερε απόψε στο «Βελοντρόμ», παρότι ισοφάρισε προσωρινά με τον Ράμος (45΄+2) το γκολ που είχε πετύχει στο 33΄ ο Σάντσες με πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Το αστεράκι του Θρύλου «έλαμψε» και έγραψε ιστορία (vid+pics)

Στο 57΄ ο Μαλινόφσκι «έγραψε» το τελικό 2-1 και, πλέον, η Παρί στρέφει το ενδιαφέρον της στους δύο μεγάλους στόχους που έχει μπροστά της, το Champions League και το πρωτάθλημα Γαλλίας.

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Μπεμπά, Ζιγκό, Κολάσινατς (63′ Καμπορέ), Ουντέρ (85′ Ουναχί), Ρονζιέ, Βερτού, Κλος, Γκεντουζί, Σάντσες (90′ Ολιβέιρα), Μαλινόφσκι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Ράμος, Μέντες, Ντανίλο (63′ Ζαΐρ Εμερί), Ρουίθ, Βιτίνια (63′ Εκιτικέ), Βεράτι (76′ Σολέρ), Νεϊμάρ, Μέσι

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16:

Λιόν-Λιλ 4-2 πεν. (κ.α. 2-2)
Τουλούζ-Ρεμς 3-1
Βιερσόν-Γκρενόμπλ 0-1
Οσέρ-Ροντέζ 1-3
Παρί FC-Ανεσί 5-6 πεν. (κ.α. 1-1)
Ανζέ-Ναντ 2-4 πεν. (κ.α. 1-1)
Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1
Λοριάν-Λανς 9/02

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ