Μπάσιμο και της Μπεσίκτας για τον Κασάμι

Μπάσιμο και της Μπεσίκτας για τον Κασάμι

Μετά την Άντερλεχτ και η Μπεσίκτας μπαίνει στο... κόλπο για την απόκτηση του πρώην Ερυθρόλευκου Παϊτίμ Κασάμι.

Την Πέμπτη (19/04) η βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad» αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον πρώην Ερυθρόλευκο μέσο Παϊτίμ Κασάμι. Ένα 24ωρο μετά και οι… μνηστήρες αυξήθηκαν για τον 25χρονο άσο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν Μέσα από την Τουρκία, η Μπεσίκτας τον έχει θέσει ως τον βασικό της στόχο ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι ο Κασάμι ήρθε στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό το 2014 και αποχώρησε μετά από… εισήγηση του Μπεσνίκ Χάσι το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος, αγωνίζεται με τη φανέλα της Σιόν. Έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ. Παράλληλα, βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας, με την οποία μετρά ήδη 12 συμμετοχές (2 γκολ).

Η Μπεσίκτας η οποία «φλερτάρει» με την κορυφή του πρωταθλήματος (στο -1 από την πρώτη Γαλατασαράι) και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1991-1992), ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία και έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό…

Εξάλλου, λένε, πως είναι μια φορά δύσκολο εγχείρημα το να αναρριχηθείς στην κορυφή και ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί. Με γνώμονα λοιπόν τον σχετικά μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των παικτών της και την επιθυμία για ενίσχυση με έμπειρους μεν, νεαρούς δε ποδοσφαιριστές, στις τάξεις του συλλόγου έχουν θέση τον πρώτο τους μεταγραφικό στόχο: Παϊτίμ Κασάμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ