Τι κάνουν σε ένα βίντεο οι Ντουρμάζ, Όλσεν και Μολίνς;

Τι κάνουν σε ένα βίντεο οι Ντουρμάζ, Όλσεν και Μολίνς;

Σουηδική ιστοσελίδα ανάρτησε βίντεο με πρωταγωνιστές τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους.

Στις 10 Μαΐου (16:00) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Σουηδίας στην Tele2 Arena της Στοκχόλμης. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Κυπελλούχου Σουηδίας θα είναι η Ντζουργκάρντεν και η Μάλμε. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η σουηδική ιστοσελίδα sydsvenskan ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τη χώρα μας.

Ο λόγος για τους Τζίμι Ντουρμάζ, Ρόμπιν Όλσεν και Γκιγιέρμο Μολίνς. Οι δύο πρώτοι φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, ενώ ο τελευταίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Τι κοινό έχουν οι τρεις παίκτες; Την παρουσία τους στη Μάλμε.

Οι τρεις τους μαζί με έτερους πρώην παίκτες της σουηδικής ομάδας έδωσαν το σύνθημα της νίκης στους παίκτες της Μάλμε, μέσω του βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Να αναφέρουμε πως ο σύλλογος έχει να κατακτήσει 29 ολόκληρα χρόνια το τρόπαιο.

Αναλυτικά τι είπαν απευθυνόμενοι στους παίκτες της Μάλμε:

Ντουρμάζ: «Υποστηρίζουμε την αγαπημένη μας Μάλμε και θέλουμε να πάρει το Κύπελλο ύστερα από πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.»

Μολίνς: «Η ομάδα σάς χρειάζεται. Έχουν περάσει 29 χρόνια από το τελευταίο κύπελλο, όσο και η ηλικία μου.»

Όλσεν: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πήρε το Κύπελλο η ομάδα. Έτσι, θέλω να βρεθώ στο γήπεδο και ήδη έκλεισα το εισιτήριό μου, παίξτε γερά.»

https://youtu.be/Rn4kyqwSOQY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ