Εθνική Ιταλίας : Πρόταση σε Αντσελότι να αναλάβει

Εθνική Ιταλίας : Πρόταση σε Αντσελότι να αναλάβει

Μετά το κάζο του αποκλεισμού από το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σκουάντρα Ατζούρα. Όπως όλα δείχνουν, οι Ιταλοί βρήκαν τον διάδοχο στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι.

Με τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα να έχει ανακοινώσει πως ο νέος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας θα ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου, οι μηχανές της ομοσπονδίας έχουν πάρει για τα καλά φωτιά.

Το ζήτημα του επόμενου αλενατόρε της Εθνικής ομάδας είναι πολύ σπουδαία για τους Ιταλούς, με τα ονόματα να κάνουν καθημερινή παρέλαση. Πλέον όμως, οι υπεύθυνοι αρχίζουν να σβήνουν ονόματα και φαίνεται να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό.

Οι άνθρωποι που τρέχουν την υπόθεση του νέου προπονητή είναι ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι και το μέλος της Επιτροπής, Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Μάλιστα όπως αναφέρει το «Sky Sports Italia» πραγματοποιήθηκε κρυφή συνάντηση με τον Αντσελότι όπου του έγινε η επίσημη πρόταση για να αναλάβει καθήκοντα στον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Όσον αφορά την πορεία της υπόθεσης, όπως διευκρινίζει το ρεπορτάζ, ο 58χρονος προπονητής έχει αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση της Ομοσπονδίας και απομένουν οι λεπτομέρειες για να αναλάβει και επίσημα την ομάδα.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Κάρλο Αντσελότι θα αναλάβει να προπονήσει Εθνική ομάδα και όπως φαίνεται αυτή θα είναι η ομάδα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ