Μπερνς: «Ο Καπίνο αξίζει άλλη μια ευκαιρία»

Μπερνς: «Ο Καπίνο αξίζει άλλη μια ευκαιρία»

Ο παλαίμαχος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Kένι Μπερνς, μίλησε για το ντεμπούτο του Καπίνο στους Ρεντς και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην ερυθρόλευκο πορτιέρο.

Το προηγούμενο Σάββατο η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κάρντιφ, με τον Στέφανο Καπίνο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας. Οι Ρεντς ηττήθηκαν στην Ουαλία με 2-1, με αποτέλεσμα να ανοίξει συζήτηση για το αν ο πρώην «ερυθρόλευκος» πορτιέρο πρέπει να ξεκινήσει βασικός και στο αποψινό παιχνίδι με την Μπάρνσλεϊ.

Ο παλαίμαχος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κένι Μπερνς, πήρε το μέρος του Στέφανου Καπίνο, τονίζοντας ότι ο Αϊτόρ Καράνκα θα πρέπει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον διεθνή τερματοφύλακα. «Ηταν το πρώτο του παιχνίδι και ήταν λογικό να ήταν νευρικός. Δεν ήταν μόνο δική του ευθύνη τα γκολ που δέχθηκε, αλλά ολόκληρης της άμυνας. Υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες στη Νότιγχαμ, αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Καπίνο αξίζει μια ακόμα ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Καπίνο στο παιχνίδι με την Κάρντιφ αντικατέστησε τον Παντελίμον, ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και ίσως να μην αγωνιστεί ούτε στο αποψινό παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρει, οι δύο που «παλεύουν» για τη θέση του βασικού είναι ο Στέφανος Καπίνο και ο Τζόρνταν Σμιθ, με τον Μπερνς να ψηφίζει τον Ελληνα πορτιέρο!

Δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα της Κάρντιφ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ