Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Έμφραγμα στις καθυστερήσεις και αποκλεισμός για τους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 1-2: Έμφραγμα στις καθυστερήσεις και αποκλεισμός για τους Βαυαρούς

Απίστευτη εξέλιξη στο Κύπελλο Γερμανίας με την Μπάγερν να αποκλείεται εντός έδρας (2-1) από τη Φράιμπουργκ με γκολ πέναλτι στο 94'. Καθάρισε την Ουνιόν για λογαριασμό της Άιντραχτ ο Κόλο Μουανί (2-0)

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε τη Φράιμπουργκ για τους 8 του Κυπέλλου Γερμανίας, με τους Βαυαρούς να θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, στοχεύοντας το πολυπόθητο τρεμπλ στο τέλος της σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Τούχελ, με τον Σανέ να απειλεί στο 12′ και τον Ουπαμεκανό να σκοράρει στο 19′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι που κάνουν γενικά μια πολύ καλή σεζόν στην Bundesliga, κάθε άλλο παρά πανικοβλήθηκαν και βρήκαν γρήγορα την απάντηση με σουτάρα του Χόφλερ στο 27′.

Διαβάστε επίσης: Δεν γλυτώνει τον αποκλεισμό η Μπαρτσελόνα

Από εκεί και πέρα ο Μίλερ προσπάθησε για την Μπάγερν αλλά ήταν άστοχος σε δύο περιπτώσεις (33′ και 45+2′), με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στράιχ είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα, απειλήθηκαν μόνο μια φορά από τον Παβάρ και περίμεναν την… στιγμή τους στο ματς.

Μια στιγμή που ήρθε από τον Τζαμάλ Μουσιάλα που έκανε χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει στις καθυστερήσεις πέναλτι υπέρ της Φράιμπουργκ και τον Χόλερ να είναι ψύχραιμος στο 90+5′ για το 2-1, δίνοντας μια τεράστια πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Γερμανίας στην ομάδα του, επί της παντοδύναμης Μπάγερν.

Στο άλλο ματς της ημέρας για τα προημιτελικά, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχτηκε την Ουνιόν Βερολίνου που κάνει πορεία… πρωταθλητισμού στην Bundesliga και στοχεύει στην απευθείας έξοδο στο Champions League.

Όποια φιλοδοξία και να είχαν οι φιλοξενούμενοι για μια παρόμοια πορεία και στο Κύπελλο, χάθηκε μπροστά στον Ράνταλ Κόλο Μουανί. Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος στράικερ της Άιντραχτ, σκόραρε δις μέσα σε μόλις δύο λεπτά (11′, 13′) μετά από ισάριθμες εμπνεύσεις του Γκέτσε για το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον διεθνή Γάλλο να φτάνει τα 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 36 συμμετοχές, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να κερδίζει την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ