Τέλος η σεζόν για τον Τάσο Δώνη

Τέλος η σεζόν για τον Τάσο Δώνη

Ο Τάσος Δώνης περνά την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τον πονεμένο του αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Τάσος Δώνης μετά από μια καλή καριέρα στο εξωτερικό, με συμμετοχές σε Bundesliga (Στουτγάρδη) και Ligue 1 (Ρεμς, Νις), αγωνίζεται φέτος στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, ως δανεικός από τη Ρεμς.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός είχε μια αρκετά καλή σεζόν στη γειτονική χώρα έχοντας ως ώρας 5 γκολ και 2 ασίστ σε σύνολο 18 εμφανίσεων, αλλά καιρό τώρα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη του Γιαννακόπουλου για Καμπάτσο!

Στην αρχή έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή, ωστόσο ο αστράγαλος του 26χρονου φαίνεται πως δεν άντεξε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αποφασίστηκε λοιπόν να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπιστεί μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να είναι ετοιμοπόλεμος για την επόμενη σεζόν, αφού η τρέχουσα είναι πολύ κοντά στο τέλος της.

Ο Δώνης στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Γαλλία και τη Ρεμς, αφού λήγει ο μονοετής δανεισμός του στην Κύπρο, ενώ το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ