«Ενδιαφέρον από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς»

«Ενδιαφέρον από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς»

Το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Σόφια για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος είχε ακουστεί για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και το «όπλο» του Ερυθρού Αστέρα στη μάχη με τους Βούλγαρους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα και τον οδήγησε στην κορυφή του σέρβικου ποδοσφαίρου. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου πραγματοποίησε σπουδαία δουλειά στην ομάδα του Βελιγραδίου και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το όνομα του Σέρβου προπονητή πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε ακουστεί τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέλαβαν τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η Ενωση όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα λήγει στο τέλος Ιουνίου, με τους ανθρώπους του σέρβικου συλλόγου να επιθυμούν την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, με τους Σέρβους και τους Βούλγαρους να βάζουν στο «κόλπο» και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η ομάδα της Σόφιας πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία της με τον Στάμεν Βέλτσεφ και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μιλόγεβιτς. Οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ είναι διατεθειμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση του πρώην προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα για να μετακομίσει στη δεύτερη ομάδα της Βουλγαρίας.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, η ομάδα του Βελιγραδίου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχει την ευκαιρία να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ. Η ενδεχόμενη παρουσία του Ερυθρού Αστέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ