Καπίνο: «Έχω πολλά να δώσω, θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Καπίνο: «Έχω πολλά να δώσω, θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τρία σερί παιχνίδια βασικός μετράει ο Στέφανος Καπίνο, με τον Ελληνα γκολκίπερ μάλιστα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού μίλησε για τις πρώτες του εμφανίσεις με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας και τόνισε ότι θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Αϊτόρ Καράνκα, αλλά και των φιλάθλων της Νότιγχαμ.

«Ήθελα πολύ να παίξω στο City Ground και να απολαύσω το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και του προπονητή. Είχα τέσσερις-πέντε μήνες χωρίς παιχνίδι οπότε είναι σημαντικό για μένα να πάρω την εμπιστοσύνη πίσω. Έχω πολλά πράγματα να δώσω και ανυπομονώ να δώσω περισσότερα», ανέφερε.

Για το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Νότιγχαμ, δήλωσε:  «Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι υπομονετικός μέχρι να πάρει την ευκαιρία του. Εγώ κατάφερα να παίξω στο παιχνίδι με την Κάρντιφ. Το ντεμπούτο μου δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί, καθώς χάσαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Η πρώτη μου εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν ήταν και τόσο απλή, διότι ήμουν αρκετό καιρό εκτός δράσης. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω ότι θα βελτιώνομαι»,

Για τις διαφορές ανάμεσα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο στηρίζεται περισσότερο στις φυσικές δυνάμεις, οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και οι παίκτες επιχειρούν πολλές μακρινές μπαλιές για να δημιουργήσουν κάτι. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα».

Ο Στέφανος Καπίνο τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει φανέλα βασικού, καθώς ο Ρουμάνος, Κοστέλ Παντιλιμόν, απουσιάζει λόγω προσωπικού προβλήματος. Ο Ελληνας πορτιέρο αγωνίστηκε κόντρα σε Κάρντιφ, Μπάρνσλεϊ και Μπρίστολ Σίτι, με απολογισμό μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ