Συμφώνησε με Λιβάκοβιτς η Φενέρμπαχτσε (pic)

Συμφώνησε με Λιβάκοβιτς η Φενέρμπαχτσε (pic)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του σπουδαίου Κροάτη τερματοφύλακα είναι η τουρκική ομάδα.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα η Φενέρ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του εξαιρετικού Κροάτη γκολκίπερ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: ΛεΜπρον: «Μπορούμε να προκριθούμε, το πιστεύω»

Ο Λιβάκοβιτς να θυμίσουμε πως ήταν εξαιρετικός στο πρόσφατο Μουντιάλ με τη χώρα του που έφτασε μέχρι τους «4» της διοργάνωσης, και μάλιστα με ήρωα αυτόν η Κροατία απέκλεισε το κατά πολλούς φαβορί Βραζιλία, στα πέναλτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας λοιπόν η Φενέρμπαχτσε προσφέρει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια στον 28χρονο κίπερ με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι επίσημα η θητεία του Λιβάκοβιτς στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 10 εκατομμύρια ευρώ με τους Τούρκους στην κυριολεξία να τα… σκάνε για αυτόν.

Τέλος όσον αφορά την απόδοση του Λιβάκοβιτς με τη Ντινάμο φέτος, είναι επίσης εξαιρετικός αφού σε 47 συμμετοχές έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη τις 16. Εκ των πραγμάτων λοιπόν πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ