Παρτιζάν: Οι οπαδοί της σήκωσαν πανό κατά του Βράνιες

Παρτιζάν: Οι οπαδοί της σήκωσαν πανό κατά του Βράνιες

O Όγκνιεν Βράνιες κατάφερε να γίνει «μισητός» ξανά. Οι οπαδοί της Παρτιζάν ανάρτησαν πανό ως αντίδραση σε παλιά δήλωσή... μίσους.

Η συμφωνία του Όγκνιεν Βράνιες με την Παρτιζάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Αυτό βέβαια είναι απόλυτα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως στο παρελθόν, ο Βόσνιος αμυντικός έχει φορέσει την φανέλα του μισητού αντιπάλου στο Βελιγράδι, του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό ενδιαφέρον για Χουάνγκ – Τι λένε για Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

Στο μακρινό πλέον 2014, ο Βράνιες είχε φτάσει κοντά στην Παρτιζάν, αλλά αυτή η μεταγραφή είχε ναυαγήσει και τότε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, είχε δηλώσει: «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου».

Το θυμικό των σκληροπυρηνικών οπαδών της Παρτιζάν δεν ξεχνά αυτή τη δήλωση του νέου τους παίκτη και στο παιχνίδι της ομάδας του Βελιγραδίου με την Βόζνοβατς ανάρτησαν πανό κατά του Βόσνιου που έγραφε: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να…».

Ο Βράνιες από την πλευρά του αρνείται πως είχε μιλήσει με άσχημα λόγια για την Παρτιζάν και σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Kurir», δήλωσε:

«Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν.

Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ