Τα… σκάει για τον Σον η Αλ Ιτιχάντ

Τα… σκάει για τον Σον η Αλ Ιτιχάντ

Οι Σαουδάραβες συνεχίζουν να κυνηγούν παίχτες εγνωσμένης αξίας με την Αλ Ιτιχάντ να είναι έτοιμη να δώσει ένα τεράστιο ποσό για τον Σον της Τότεναμ.

Η Αλ Ιτιχάντ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Οι Σαουδάραβες μετά την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο φαίνεται να θέλουν και τον Σον Χιουνγκ Μιν της Τότεναμ, προσφέροντας μάλιστα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στην ομάδα του Λονδίνου. Αυτό των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αταμάν

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί να αποκτήσει τον Σον προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με αποδοχές 30 εκατομμυρίων τον χρόνο.

Οι ιθύνοντες της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία οι οποίοι να σημειώσουμε πως έχουν στις τάξεις τους πλέον και τον Ενκολό Καντέ πέρα από τον Μπενζεμά δίνουν στην Τότεναμ περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό δε σημαίνει ότι -θα κάνουν και τον Κορεάτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ομάδα του Λονδίνου δικό τους- αφού η Τότεναμ δε φαίνεται προς ώρας να θέλει να τον αποδεσμεύσει.

Πάντως ο Σον είναι κομβικός με τα «σπιρούνια» αφού έχει συνολικά 372 συμμετοχές με 146 γκολ και 80 ασίστ.

Τέλος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σκόραρε έβαλε 14 τέρματα και μοίρασε έξι ασίστ σε 47 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ