Τσακίρης : Αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου με 9 εκατομμύρια ευρώ!

Τσακίρης : Αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου με 9 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ρουμάνικης εφημερίδας Gazeta Sporturilor, ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου κοντά στο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ρουμάνικη εφημερίδα Gazeta Sporturilor, καθώς έκανε γνωστό πως η Ντιναμό Βουκουρεστίου θα περάσει σύντομα στα χέρια του Κωνσταντίνου Τσακίρη!

Οι Ρουμάνοι συνάδελφοι, επικαλούμενοι δικές τους «πηγές» υποστηρίζουν πως Ελληνας επιχειρηματίας, συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Βουκουρεστίου Ιονούτ Νεγκόιτσα και πλέον πρόκειται να αποκτήσει τις μετοχές του και τον πλήρη έλεγχο του κλαμπ έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ!

Πάντοτε σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η πρώτη δόση της εξαγοράς αναμένεται να καταβληθεί σε έναν ή το πολύ σε δύο μήνες.

Παράλληλα σημειώνεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν μόλις πριν από δύο εβδομάδες, συνεπώς η εξέλιξή τους κινήθηκε με γοργούς ρυθμμούς!

Μάλιστα ο ίδιος ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, σε δηλώσεις που έκανε στην Gazeta Sporturilor παραδέχθηκε πως τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο Βουκουρέστι για επιχειρηματικές δουλειές, χωρίς πάντως να επιβεβαιώσει την είδηση της αγοράς της Ντιναμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ