Μπουφόν : «Ποτέ φαβορί κόντρα στη Μίλαν»

Μπουφόν : «Ποτέ φαβορί κόντρα στη Μίλαν»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν και τόνισε πως σε ένα τέτοιο ντέρμπι καμία ομάδα δεν ξεκινάει ως φαβορί.

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού (9/5, 22:00) τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν έκανε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο θρυλικός Ιταλός τερματοφύλακας της «Γηραιάς Κυρίας» στάθηκε στην μεγάλη αντιπαλότητα των δύο ομάδων και τόνισε ότι σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι καμία εκ των δύο δεν αρχίζει την αναμέτρηση ως φαβορί.

Ο Μπουφόν αρχικά αναφέρθηκε στη δυναμική της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν: «Αυτή που είναι πάντα, όταν νομίζεις ότι η Γιουβέντους έχει καταρρεύσει, καταφέρνει πάντα να σταθεί στα πόδια της για ένα ματς, ένα αποτέλεσμα, μια σεζόν που αποδεικνύει ότι αυτή η ομάδα έχει πραγματικά επτά ζωές. Η Γιουβέντους δεν έχασε, επομένως, το βασικό χαρακτηριστικό της όλα αυτά τα επτά χρόνια».

Για το πως περιμένει τον τελικό και αν η «Γηραιά Κυρία» είναι το φαβορί, τόνισε: «Για την ιστορία των δύο ομάδων, για το πώς έμαθα εγώ την Μίλαν, από τον τελικό του 2003 στο Μάντσεστερ, δεν ξεκινάς ποτέ ως φαβορί. Τώρα είμαστε στο 2018 και νομίζω πως στη διάρκεια της καριέρας μου έχω παίξει τέσσερις τελικούς με τη Μίλαν, στους δύο νικήσαμε και στους δύο χάσαμε. Τελικοί με παρατάσεις και πέναλτι, πράγμα που σημαίνει ότι με την Μίλαν οι τελικοί δύσκολα τελειώνουν στο 90′ γιατί υπάρχει πάντα ισορροπία. Σε ένα ματς παίζουν ρόλο τα πάντα, όχι αποκλειστικά η δύναμη της κάθε ομάδας. Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι και αύριο».

Τέλος, μίλησε για το εάν τελικά θα κρεμάσει τα γάντια του το καλοκαίρι: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι, θα τα πούμε σε λίγες μέρες, μετά τη συνάντηση μου με τον Ανιέλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ