«Καμπάνα» 16 αγώνων στον Αρντά Τουράν! (vids)

«Καμπάνα» 16 αγώνων στον Αρντά Τουράν! (vids)

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τον Αρντά Τουράν, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για 16 αγώνες από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, καθώς είχε απειλήσει με γροθιά τον διαιτητή της αναμέτρησης Μπασακσεχίρ - Σίβασπορ , ενώ είχε σπρώξει και το βοηθό του.

Με αποκλεισμό 16 αγώνων τιμώρησε τον Αρντά Τουράν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας για το επεισόδιο που είχε με τους διαιτητές της αναμέτρησης Μπασακσεχίρ – Σίβασπορ το περασμένο Σάββατο (5/5).

Ο Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής έσπρωξε τον βοηθό του αγώνα επειδή δεν του δόθηκε ένα φάουλ και εν συνεχεία ο διαιτητής τον απέβαλε. Ο Τουράν, όμως είχε έντονο διάλογο μαζί του και έσφιξε τη γροθιά του μπροστά από το πρόσωπο του, απειλώντας ότι θα τον γρονθοκοπήσει!

Και ο συμπαίκτης του, Μάρσιο Μοσορό είχε αποβληθεί στο ίδιο παιχνίδι και επίσης έσπρωξε τον διαιτητή, με την ομοσπονδία να τον τιμωρεί με αποκλεισμό 4 αγώνων. Έτσι, η Μπασακσεχίρ θα στερηθεί δύο εκ των κορυφαίων παικτών της τη φετινή σεζόν στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, που θα κρίνουν τη «μάχη» του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ