Ακίσασπορ – Φενέρμπαχτσε 3-2

Ακίσασπορ – Φενέρμπαχτσε 3-2

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα βρήκε δίχτυα σε καίριο σημείο και οδήγησε την Ακίσασπορ στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της, νικώντας με 3-2 την Φενέρμπαχτσε στον τελικό!

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της πανηγύρισε η Ακίσασπορ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Φενερμπαχτσέ και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Τουρκίας.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα, ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στον τελικό, διαμορφώνοντας το 3-1 στο 81′, με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια. Η Φενέρ μείωσε στο 86′ με τον Σόουζα, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Η Ακισάρ, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν είχε ανοίξει το σκορ στο 32′ με τον Μιγκέλ Λόπες και προηγήθηκε ξανά στο 70′ με τον Αμπντούλ Σισοκό, ενώ για τη Φενέρ είχε ισοφαρίσει στο 56′ ο Φερναντάο.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στον τελικό έπειτα από την απόφαση της Μπεσίκτας να μην αγωνιστεί στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, παιχνίδι το οποίο είχε διακοπεί όταν ένα κέρμα τραυμάτισε τον προπονητή της Μπεσίκτας στο κεφάλι.

«Η Μπεσίκτας πήρε μια δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να είχα χάσει αντί να κερδίσω με αυτό τον τρόπο», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Φενέρ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ