Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Ρεάλ με… αμερικάνικη βοήθεια

Φιλική νίκη της Γιουβέντους επί της Ρεάλ με… αμερικάνικη βοήθεια

Με τους Γουεά και ΜακΚένι να πρωταγωνιστούν, η Γιουβέντους επιβλήθηκε με 3-1 της Ρεάλκ σε φιλική αναμέτρηση στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός διεθνής επιθετικός, Τίμοθι Γουεά σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γιουβέντους Τορίνο, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη με 3-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στην Φλόριντα.

Ο Γουεά, ο οποίος μεταγράφηκε στην Γιουβέντους από την Λιλ τον περασμένο μήνα, σημείωσε στο 20ο λεπτό το 2-0 από κοντά μετά από ασίστ του συμπατριώτη του Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 48ο… δευτερόλεπτο , μπροστά στους 63.503 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ορλάντο.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε ξανά στην αρχική 11άδα τον Τζουν Μπέλινγχαμ, άργησε να μπει στο ματς και μείωσε το σκορ σε 2-1, με τον Βινίσιους Τζούνιορ στο 38ο λεπτό. Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τους Μερένχες, πριν την πρεμιέρα στην LaLiga, που θα γίνει στις 12 Αυγούστου με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ η Γιουβέντους, θα επιστρέψει στην Ιταλία για να προετοιμασθεί για το πρώτο ματς της Serie A με την Ουντινέζε στις 20 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ