Τζόλης: «Οι προσδοκίες μου είναι υψηλές»

Τζόλης: «Οι προσδοκίες μου είναι υψηλές»

Ο Χρήστος Τζόλης θα αγωνίζεται για τις επόμενες δύο σεζόν ως δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον 21χρονο να μιλάει για πρώτη φορά για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Χρήστος Τζόλης θα αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική χρονιά στην Γερμανία με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο 21χρονος Έλληνας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Bundesliga 2 από την Νόριτς στην οποία και ανήκει.

Ο Τζόλης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στην Φορτούνα, λέγοντας:

«Ναι, οι συνομιλίες έγιναν τόσο γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Είμαι έτοιμος. Οι συνομιλίες ήταν αρκετά εύκολες. Μίλησα μαζί τους πριν από μερικές εβδομάδες. Μου είπαν για το έργο και η εμπιστοσύνη που ένιωσα ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα γιατί πίστευαν πραγματικά σε μένα και τι μπορώ να κάνω. Γι’ αυτό πήρα την απόφασή μου να έρθω στη Γερμανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε με το τι μπορεί να προσφέρει «Τι μπορώ να κάνω; Ο καθρέφτης είναι πάντα στο γήπεδο. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100%. Θα είμαι καλός συμπαίκτης και ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ, πολλές ασίστ και μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για τη σεζόν, αλλά οι προσδοκίες μου είναι υψηλές για να κάνω μια καλή σεζόν. Φυσικά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, αλλά, προσωπικά, θέλω να παίξω πολλά παιχνίδια και να συνεισφέρω».

Ο Τζόλης ανήκει στην Νόριτς από τον Αύγουστο του 2021, όταν και τα «καναρίνια» είχαν αναγκαστεί να πληρώσουν 12 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για να τον κάνουν δικό τους. Στη Αγγλία δεν κατάφερε να βρει «ρυθμό» και έτσι στάλθηκε δανεικός αρχικά στην Τβέντε και τώρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ