Γαλατάσαραϊ: Πετάει στην Τουρκία ο Ζίγεχ για τα ιατρικά!

Γαλατάσαραϊ: Πετάει στην Τουρκία ο Ζίγεχ για τα ιατρικά!

Ο Χακίμ Ζίγεχ αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τούρκων με τον Μαροκινό επιθετικό να πετάει στην γείτονα χώρα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.

Νέα «βόμβα» από την Γαλατάσαραϊ αφού ο Χακίμ Ζίγεχ πετάει στην Τουρκία για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της αποκτώντας τον Μαροκινό επιθετικό και γίνεται το νέος μέλος της μεγάλης παρέας που αποτελείται από τους Ζαχά, Ανχελίνο, Μπακαμπού και Ικάρντι. Μετά τη χθεσινή πρόκριση στα play-offs του Champions League οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας έχουν ακόμη ένα λόγο να χαμογελάνε αφού η μετραγραφή του 30χρονου είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο παίκτης ήδη βρίσκεται στο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Τουρκία για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν υπολόγιζε τον Ζίγεχ για την ερχόμενη σεζόν αφήνοντας τον εκτός αποστολής στην 1η αγωνιστική της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ. Με την φανέλα της Τσέλσι πρόλαβε να καταγράψει 104 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ ερχόμενος από τον Άγιαξ τον Ιούλιο του 2020 αντί 40 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ