Ντοστ : «Είναι ένα δράμα, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι»

Ντοστ : «Είναι ένα δράμα, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι»

Σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχτηκε από οργισμένους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο Μπας Ντοστ σε δηλώσεις του τόνισε πως η κατάσταση είναι δραματική στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Μπας Ντοστ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν τη μεγάλη οργή των φιλάθλων της Σπόρτινγκ, στα χθεσινά επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της πορτογαλικής ομάδας, με περίπου 50 εξαγριωμένους οπαδούς των «λιονταριών» να εισβάλουν και να επιτίθενται σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Ολλανδός επιθετικός, πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με  27 γκολ, δεύτερος πίσω από τον Ζόνας (34) στην Primeira, τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα πόδια του.

«Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα αυτή την κατάσταση, ήταν κάτι που προκαλεί δυσφορία και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», ανέφερε ο Ντοστ στην ολλανδική AD. «Αυτό είναι ένα δράμα για όλους, είμαι άδειος», είπε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπας Ντοστ, σύμφωνα με το ολλανδικό δημοσίευμα , χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, αφού χτύπησε όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του spa κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ