Παρουσίασε τον Πάλμα η Σέλτικ (pic)

Παρουσίασε τον Πάλμα η Σέλτικ (pic)

Ο Λουίς Πάλμα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Σέλτικ και ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Σκωτσέζους.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Λουίς Πάλμα από τον Άρη στην Σέλτικ, με τον 23χρονο επιθετικό μετά από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη να αποχωρεί για την σκωτσέζικη Premier League.

Στα 52 ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα είχε συνολικά συμμετοχή σε 28 τέρματα (17 γκολ και 11 ασίστ), με την απόδοσή του να του δίνουν το εισιτήριο για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Στρίκερ 2-3: «Αυτοκτόνησε» κι αποκλείστηκε

Ο Πάλμα υπέγραψε συμβόλαιο με την Σέλτικ μέχρι το 2028 και παρουσιάστηκε από τους Σκωτσέζους στους οποίους θα αγωνίζεται με το Νο.7.

Σημαντικά είναι τα οικονομικά οφέλη για τον Άρη αφού το deal έκλεισε στα 4.8 εκατ. ευρώ με τα 4 να πηγαίνουν στους Θεσσαλονικείς και τις 800.000 ευρώ να πηγαίνουν στην προηγούμενη ομάδα του, την Βίντα από τις Ονδούρες.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της παρουσίασής του ο Πάλμα ανέφερε:

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και τιμή μου που θα παίξω στη Σέλτικ. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου, ομάδας που συγκαταλέγεται στα σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι η Σέλτικ στοχεύει πάντα να παίζει ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο, μια ομάδα που έχει τρομερή παράδοση στους τίτλους. Θέλω να γίνω κι εγώ μέρος της.

Μίλησα με τον προπονητή και ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εχω ήδη λάβει τόσα πολλά μηνύματα υποστήριξης και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μας για την υποδοχή που μου έγινε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω καλές στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ