Μεγάλη έκπληξη με Μιραλάς!

Μεγάλη έκπληξη με Μιραλάς!

Τι συμβαίνει με τον Κέβιν Μιραλάς...

Τέλος στην καριέρα του, μετά από 19 χρόνια, αποφάσισε να βάλει ο Κέβιν Μιραλάς ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσιέυμα της Μέσο «Het Laatste Nieuws», που υποστηρίζει πως ο Βέλγος κρεμάει τα παπούτσια του.

Ωστόσο, μπορεί να σταματήσει να υπηρετεί ως ποδοσφαιριστής το ποδόσφαιρο αλλά θα παραμείνει κοντά στο αγαπημένο του άθλημα από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως αναφέρει το άρθρο, ο Κέβιν Μιραλάς(που αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Ολυμπιακό) ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς θα αναλάβει τα ηνία της Έεντραχτ Άαλστ, από την προαναφερθείσα θέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Σολμπάκεν αποφασίζει για τον Ολυμπιακό- Η άλλη ομάδα που μπήκε σφήνα και ο… τρίτος δρόμος

Τα πρώτα βήματα της καριέρας του και ο Ολυμπιακός

Ο Μιραλάς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γαλλία αγωνιζόμενος με την Λιλ και την Σεντ Ετιέν. Το 2010, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 52 αγώνες του πρωταθλήματος, με τη δεύτερη σεζόν του να βγαίνει και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Από τους φίλους της ομάδας αγαπήθηκε όσο λίγοι στο μεγάλο λιμάνι.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό οδήγησαν στην μεταγραφή του στην Έβερτον το 2012, όπου αγωνίστηκε σε 151 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε συνολικά 29 τέρματα. Στις 6 Ιανουαρίου του 2018 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 5,5 χρόνια, με δανεισμό ως το καλοκαίρι του 2018 και με οψιόν αγοράς, όπως συμφώνησε η πειραϊκή ομάδα με τους Βρετανούς.

Αφού πέρασε από τις μικρές ομάδες της Εθνικής Βελγίου, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών το 2007. Έως τώρα έχει αγωνιστεί σε 60 αγώνες της Εθνικής του ομάδας, έχοντας σκοράρει συνολικά 10 φορές. Μερικές από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε με την εθνική του είναι οι τελικές διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 και του Μουντιάλ του 2014, στο οποίο η ομάδα του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ