Ο Λαόθ αντικαταστάτης του Ρουμπιάλες, αν παραιτηθεί

Ο Λαόθ αντικαταστάτης του Ρουμπιάλες, αν παραιτηθεί

Ο Ματέου Λαόθ εξετάζεται για την θέση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, εφόσον ο Λουίς Ρουμπιάλες παραιτηθεί από την θέση του.

Η πίεση στην ισπανική ομοσπονδία για την καθέρεση του Λουίς Ρουμπιάλες από την θέση του προέδρους εντείνεται.

Μετά την μητέρα του αλλά και τους άμεσους συνεργάτες τους, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν τον Ρουμπιάλες να παραιτείται από τα καθήκοντά του, μετά την κατακριτέα κίνηση να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο κατά την απονομή των χρυσών μεταλλίων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Μαυροβούνιο 69-73: «Αντίο» με νέα ήττα

FIFA και UEFA συνεχίζουν να ασκούν πίεση στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ζητώντας του να παραιτηθεί άμεσα, ενώ υπάρχουν φωνές μέσα από την RFEF που αναφέρουν πως εφόσον ο Ρουμπιάλες εκδιωχθεί από τη θέση του, τότε θα αποσυρθούν από την UEFA και θα φύγουν οι ομάδες της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την άλλη ισπανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την θέση του Ρουμπιάλες έχει δείξει ο Ματέου Λαόθ. Μάλιστα, φέρεται να είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται αρκετοί και έχουν θετική άποψη γι’ αυτόν, κάτι που το σπρώχνει προς τον «θρόνο» του ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Για συμβεί όμως κάτι τέτοιο που θα επιβεβαίωσει τους ισχυρισμούς των δημοσιευμάτων θα πρέπει ο Λουίς Ρουμπιάλες να κάνει αυτό που πρέπει και που ζητούν όλοι, να παραιτηθεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην γίνεται αφού ο πρόεδρος της RFEF δηλώνει… αμετακίνητος και πως θα δώσει τον αγώνα του για να δικαιωθεί απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που του προσάπτονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ