Κεκ : «Δεν θέλω να πάθουμε ξανά κάζο, σαν αυτό από τον Ολυμπιακό»

Κεκ : «Δεν θέλω να πάθουμε ξανά κάζο, σαν αυτό από τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, στάθηκε στον επώδυνο αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό σαν παράδειγμα προς αποφυγή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σλοβένος προπονητής της Ριέκα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα novilist.hr, επιχείρησε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και στάθηκε ιδιαίτερα στον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League, από τον Ολυμπιακό που όπως φαίνεται τον… στοιχειώνει ακόμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κεκ σχετικά:

«Πήραμε τον τίτλο την περασμένη χρονιά και σπάσαμε το δίπολο των Ντιναμό και Χάιντουκ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Θα ξεκουραστούμε και μετά θα προετοιμαστούμε, για να κυνηγήσουμε τη νίκη σε κάθε ματς και να δώσουμε τη μάχη μας για τον τίτλο.

Όσον αφορά την Ευρώπη, δεν θέλω να ξανασυμβεί σε καμία περίπτωση το… κάζο του Ολυμπιακού. Τις χρονιές πριν από τον Ολυμπιακό αποκλειστήκαμε στη Ευρώπη από τις Αμπερντίν και Μπασάκσεχιρ. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ήταν πολύ δύσκολο να προσπεράσουμε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Έχουμε τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και μετά πρέπει να μιλήσουμε με τους ηγέτες της ομάδας για όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ