Σόκαρε την Ελσίνκι στις καθυστερήσεις η Βάασα (3-2)

Σόκαρε την Ελσίνκι στις καθυστερήσεις η Βάασα (3-2)

Άσχημο αποτέλεσμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με σκορ 3-2.

«Σοκ» στο 95΄ για την Ελσίνκι, που ηττήθηκε 3-2 από τη VPS στη Βάασα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ του φινλανδικού πρωταθλήματος, και είδε τη διαφορά της στην κορυφή της κατάταξης να μειώνεται κατά το ήμισυ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του ματς και βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει 2-0, από γκολ του Μπασκίροφ μόλις στο 2ο λεπτό και του Μάικλ στο 14΄.

Οι πρωταθλητές συνήλθαν στη συνέχεια, μείωσαν στο 40΄ με τον Μπαντέ, για να ισοφαρίσει στο 77΄ ο Ραντούλοβιτς, που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Ομως, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάικλ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, υποχρέωσε την Ελσίνκι στην πρώτη ήττα της στα πλέι-οφ και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, επιτρέποντας στην -δεύτερη- Κουόπιο να μειώσει σε τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή.

Ο Τόνι Κόσκελα χρησιμοποίησε τους Οστ, Ντα Γκράτσα, Τοΐβιο, Τένιο, Ολίλα (46΄ Σοϊρι), Κανελλόπουλος (70΄ Ρόγκιτς), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν, Μπαντέ, Χοστίκα (87΄ Χετεμάι), Ολουσάνια (46΄ Ραντούλοβιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ