Ο Μισέλ Πρεντόμ νέος προπονητής της Σταντάρ Λιέγης

Ο Μισέλ Πρεντόμ νέος προπονητής της Σταντάρ Λιέγης

Προπονητής της Σταντάρ Λιέγης είναι ο Μισέλ Πρεντόμ, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της βέλγικης ομάδας μετά από περίπου 10 χρόνια.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σταντάρ Λιέγης αποτελεί από προχθές το βράδυ ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Η διοίκηση της ομάδας του Βελγίου μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή στον πάγκο τού Μισέλ Πρεντόμ, ο οποίος την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την αγωνιστική σεζόν 2007/08.

Μάλιστα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ανέλαβε και τη θέση του αντιπροέδρου του συλλόγου, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως σχετικά ανακοίνωσε ο πρόεδρος των κόκκινων, Μπρούνο Βενάνζι.

Ο Πρεντόμ παίρνει τη θέση του Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στους πάγκους των ΟΦΗ και Ατρομήτου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Λιέγης, η οποία τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Βελγίου. Ο Σα Πίντο αποχωρεί από τη Σταντάρ ως κυπελλούχος Βελγίου, ενώ την οδήγησε στη συμμετοχή της στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ