Τι είπε ο προπονητής της Κάρντιφ για τον Μπακασέτα

Τι είπε ο προπονητής της Κάρντιφ για τον Μπακασέτα

Ο τεχνικός της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, αναφέρθηκε στον Τάσο Μπακασέτα και τη πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα της Championship.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στις φήμες που συνέδεαν την Κάρντιφ με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Ερόλ Μπουλούτ ήταν ο υπεύθυνος για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου στην Αλάνιασπορ και δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ομάδα του Σιώπη και Γούτα ήθελε να εντάξει ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από την χώρα μας στο δυναμικό της.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Αισθάνεται ενοχλήσεις ο Ροντρίγκο

Διαβάστε όσα είπε ο Μπολούτ:

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά.

Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι’ αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ