Ντέρμπι : Ανακοίνωσε επίσημα τον Λάμπαρντ

Ντέρμπι : Ανακοίνωσε επίσημα τον Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ο νέος τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αγγλικός σύλλογος.

Η Ντέρμπι Κάουντι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική της ηγεσία. Έτσι, έκανε το πρώτο προπονητικό βήμα στην καριέρα του είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Αγγλίας υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τη νέα του ομάδα  η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Ο Λάμπαρντ βρισκόταν από το περασμένο Σάββατο σε συζητήσεις, προκειμένου να αναλάβει την Ντέρμπι, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση της φετινής Championship και φάνηκε πως οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος.

Ο Λάμπαρντ αντικατέστησε τον Γκάρι Ρόουετ στον πάγκο της Ντέρμπι και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του συλλόγου είπε τα εξής: «Πάντα ήθελα να προπονήσω μια ομάδα με κύρος και ιστορία, όπως η Ντέρμπι, έτσι μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη φετινή μας πορεία και να βελτιωθούμε, έχοντας παίκτες με ταλέντο που προέρχονται από τα μικρότερα τμήματα της ομάδας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο το έργο μου, αλλά είμαι έτοιμος για την πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μου.»

https://twitter.com/dcfcofficial/status/1002097349966073859

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ