Τα επιτεύγματα του Κασάμι με τη Σιόν (vid)

Τα επιτεύγματα του Κασάμι με τη Σιόν (vid)

Ο Παϊτίμ Κασάμι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Σιόν και ήταν ένας από τους κορυφαίους της ελβετικής ομάδας.

O Παϊτίμ Κασάμι τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο ελβετικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σιόν και κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό πραγματοποιώντας μια σπουδαία χρονιά. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ακρογωνιαίος λίθος της πορείας της ελβετικής ομάδας, η οποία όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά τερματίζοντας στην έκτη θέση.

Ο ίδιος ο Κασάμι όμως ήταν εξαιρετικός και σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους της σεζόν. Έτσι ο Ελβετός κατάφερε να «φτιάξει» ξανά το όνομά του κι ανάγκασε ομάδες από την Ιταλία, αλλά και τη Γαλλία να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο 25χρονος πρώην κεντρικός μέσος των ερυθρόλευκων αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Σιόν και πέτυχε 6 τέρματα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ, μερικές εκ των οποίων πραγματικά εντυπωσιακές. Ο Κασάμι ανέβασε το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του στο ελβετικό πρωτάθλημα στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα: «Τα highlights μου από τη σεζόν 2017-18 με τη Σιόν».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ