Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή

Μετά τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες στην αναμέτρηση της Ανκαραγκουτσού με τη Ρίζεσπορ, ο πρόεδρος της ομάδας της Άγκυρας συνελήφθη.

Μετά την άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων στην Τουρκία, από τον ίδιο τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, έπειτα από το άσχημο περιστατικό βίας, προς τον διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα συνελήφθη για τη βίαιη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Άγκυρας, μετά το τέλος της αναμέτρησης έριξε μπουνιά στον ρέφερι του αγώνα, με αποτέλεσμα να πρηστεί και να μελανιάσει το αριστερό του μάτι, ενώ πέφτοντας στο χορτάρι φαίνεται πως δέχθηκε και κλοτσιές από ανθρώπους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Είναι πλέον επίσημο: Μέσι εναντίον Ρονάλντο (ίσως) για τελευταία φορά

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Κότσα έχει ήδη συλληφθεί, μαζί με άλλο δύο άτομα, που συμμετείχαν στο περιστατικό βίας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ταγίπ Ερντογάν τοποθετήθηκε για την επίθεση στο διαιτητή, λέγοντας: «Καταδικάζω την επίθεση στον διαιτητή Μελέρ μετά τον αγώνα Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ που έγινε σήμερα το απόγευμα και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Αθλητισμός σημαίνει ειρήνη και αδελφοσύνη. Ο αθλητισμός είναι ασυμβίβαστος με τη βία. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη βία στον τουρκικό αθλητισμό».

Θέση πήρε και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας αναφέροντας: «Η απαραίτητη δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει κατά των υπευθύνων για την επίθεση στον διαιτητή του αγώνα στο τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ