Τέρι : Ξανασμίγει με τον Λάμπαρντ στην Ντέρμπι, λένε στην Αγγλία

Τέρι : Ξανασμίγει με τον Λάμπαρντ στην Ντέρμπι, λένε στην Αγγλία

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι Τζον Τέρι και Φρανκ Λάμπαρντ θα συνυπάρξουν ξανά, αυτή τη φορά σε διαφορετικούς ρόλους.

Ο Τζον Τέρι απέτυχε να οδηγήσει την Άστον Βίλα στην Premier League, καθώς η Φούλαμ τη νίκησε και πήρε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία. Το γεγονός αυτό οδηγεί στην πόρτα της εξόδου της ομάδας τον πολύπειρο Άγγλο στόπερ, ο οποίος πλέον καλοβλέπει μια ενδιαφέρουσα για εκείνον προοπτική αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο Τέρι βρίσκεται κοντά στο να ξανασμίξει ποδοσφαιρικά με τον άλλοτε συμπαίκτη του για πολλά χρόνια στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός συζητάει με την Ντέρμπι, της οποίας προπονητής είναι ο παλαίμαχος κεντρικός μέσος και πολύ καλός γνώριμος με τον Τέρι. Θυμίζουμε πως ο Λάμπαρντ ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη (31/5) από την Ντέρμπι όταν και ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, Τέρι και Λάμπαρντ θα συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Το 2014 ήταν η τελευταία χρονιά που ο 39χρονος παλαίμαχος πλέον χαφ έπαιξε για τελευταία φορά με τους μπλε του Λονδίνου πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τον Τζον Τέρι να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ