Συλαϊδόπουλος: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες»

Συλαϊδόπουλος: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες»

Όσα είπε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για την κλήρωση των Νέων του Ολυμπιακού με την Ίντερ, στη φάση των play offs του UEFA Youth League

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Ίντερ στη φάση των play offs του UEFA Youth League, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να σχολιάζει την κλήρωση και να λέει πως όποια ομάδα και να αντιμετώπιζαν οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολη θα ήταν.

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι υπερήφανος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και στόχος είναι ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε για την κλήρωση ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος:

«Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες και σε αυτήν τη φάση του θεσμού, κάτι που βάσει των εμφανίσεων μας το δικαιούμαστε. Όποια ομάδα και να αντιμετωπίζαμε θα ήταν δύσκολη και υψηλού επιπέδου, το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα που αυτήν τη στιγμή είναι πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για εμάς είναι μια τεράστια πρόκληση και θέλουμε και σε αυτήν την πιο δύσκολη δοκιμασία να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε, με στόχο να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην επομένη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ