Απίστευτο: Κλείνει σε ομάδα μετά από δύο χρόνια ο Βέμερ

Απίστευτο: Κλείνει σε ομάδα μετά από δύο χρόνια ο Βέμερ

Μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας ο Γενς Βέμερ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα και μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία.

O Γενς Βέμερ είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος φυσικά δεν είναι αγωνιστικός, αλλά το γεγονός πως ο Γερμανός παραλίγο να υποβιβάσει μόνος του τον Παναθηναϊκό με τις προσφυγές για τα δεδουλευμένα του.

Τελικά ο Βέμερ δεν ήταν ένας από τους αρνητικότερους πρωταγωνιστές στην ιστορία του τριφυλλιού, καθώς η διοίκηση των πρασίνων κατάφερε να συμφωνήσει με τον Γερμανό προκειμένου να μην πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός. Με όλα τα παραπάνω κι εδώ και τόσους μήνες ο Βέμερ ήταν άπραγος και δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο ατζέντης του τον πρότεινε σε αρκετές ομάδες, καθώς ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί ξανά παρά το γεγονός πως σχεδόν δύο χρόνια δεν έκανε τίποτα.

Λίγο καιρό αφού ολοκληρώθηκαν τα δικαστήρια με τον Παναθηναϊκό όμως φαίνεται πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος για τον πρώην αμυντικό του τριφυλλιού, αρκεί να σιγουρευτεί πως βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση. Η ομάδα αυτή είναι η Ράντερς, η οποία βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Γερμανού και σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ