Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Άνετη πρόκριση για τους «κόκκινους διάβολους» στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου

Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Άνετη πρόκριση για τους «κόκκινους διάβολους» στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου

Χωρίς να ανεβάσει «στροφές» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί της Γουίγκαν και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρου του Fa Cup.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου χάρη στο 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο στο οποίο πέτυχε ένα γκολ με τον Νταλότ και είχε τρία δοκάρια με τους Ράσφορντ, Χόιλουντ και Γκαρνάτσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν πλήρως το ματς, φτάνοντας και σε ένα δεύτερο τέρμα χάρη στο εύστοχο χτύπημα του Μπρούνο Φερνάντες στο 72′.

Διαβάστε επίσης: Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Αν η Πολιτεία δεν αντιδράσει είναι συνένοχη των όσων καταδικάζουν καθημερινά το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΓΟΥΪΓΚΑΝ: Τίκλε, Κλάρε, Χούγιες, Μόρισον, Σεσενιόν, Σο (78′ Σμιθ), Αντέκο, Γκόντο, Άσγκααρντ, Τζόουνς (78′ Μακμάναμαν), Χάμφρις (59′ Μαγκένις).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονανά, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Έβανς, Νταλότ, Μακτόμινεϊ, Μέινου, Γκαρνάτσο (87′ Πελίστρι), Φερνάντες, Ράσφορντ (90+2′ Φόρσον), Χόιλουντ (90+2′ Χάνιμπαλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ