Συλαϊδόπουλος: «Θέλαμε την πρόκριση για να την αφιερώσουμε στα θύματα της θύρας 7»

Συλαϊδόπουλος: «Θέλαμε την πρόκριση για να την αφιερώσουμε στα θύματα της θύρας 7»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αφιέρωσε τη μεγάλη πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στα θύματα της Θύρας 7, ενώ αναφέρθηκε και στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες.

Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Ίντερ στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5 (0-0 κ.δ).

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε για την επιτυχία αυτή, αφιερώνοντάς της στα θύματα της Θύρας 7, ενώ στάθηκε και στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος:

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκριση και ο τρόπος που ήρθε την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία το να εξελίσουμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά οριμάζωντας τους μέσα από τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια με ποιότητα, μεγάλη ένταση, παιχνίδια που σε βάζουν κάτω από πίεση και αυτό πολλές φορές σε κάνει ανθεκτικό πνευματικά και είναι κάτι που τα περισσότερα παιδιά και αυτοί που θα παίξουν στο ψηλότερο επίπεδο θα το χρειαστούν.

Βάση της εικόνας το δικαιούμασταν, ήματαν καλύτεροι και παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες θεωρώ πως διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι και για τους δύο εξής λόγους. Αυτό που βλέπουμε με τον κόσμο εδώ, με τα συναισθήματα που δημιουργούνται, είναι αμαρτία να μένουν τα γήπεδα κλειστά και να μην έχουμε κόσμο. Επίσης θέλαμε να κερδίσουμε και να περάσουμε την Ίντερ και να το αφιερώσουμε στα θύματα της θύρας 7. Για εμάς είναι πολύ σημαντική στιγμή και αυτό το κάνει ακόμα μεγαλύτερο».

Για το που μπορεί να φτάσει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η ομάδα: «Είναι στοχος να περάσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Στόχος δικός μας είναι να εξελίξουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη γενιά υπάρχουν αρκετά παιδιά που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα αν υπάρχει σωστή διαχείριση για τον τρόπο που θα γίνει. Ο Ολυμπιακός έχει ταλέντο στην ακαδημία του, μπορεί να επενδύσει σε αυτή. Έχει παίκτες που μπορούν να βγουν και να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα και να γίνει μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ