Απίστευτες σκηνές στη Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ μπούκαραν στο γήπεδο και τις… έπαιξαν με παίκτες της Φενέρ! (vids)

Απίστευτες σκηνές στη Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ μπούκαραν στο γήπεδο και τις… έπαιξαν με παίκτες της Φενέρ! (vids)

Απίστευτες σκηνές βίας έλαβαν χώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα, μιας και μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στη Τραμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο και ήρθαν στα χέρια με παίκτες της Φενέρ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπατσουαγί ο οποίος βρήκε δίχτυα στο φινάλε η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει μια νίκη δια πυρός και σιδήρου με 3-2 στην έδρα της Τραμπζονσπόρ παραμένοντας έτσι «ζωντανή» στην «μάχη» του τίτλου και στο -2 από την πρωτοπόρο και μισητή αντίπαλο Γαλατάσαραι.

Ωστόσο τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων μετά την λήξη δεν κράτησαν για πολύ μιας και οι οπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Χεζόνια: «Η περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι πιο πιθανή για εκείνον»

Πολύ σύντομα μάλιστα ορισμένοι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους εισβολείς, οι οποίοι απώθησαν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη φυσούνα!

Όπως φαίνονται στα βίντεο που κυκλοφορούν, ο Μπατσουαγί κλώτσησε οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Οσαγί-Σάμουελ πάλεψε στα ίσα με έναν μασκοφορεμένο, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι και χτυπώντας τον με μανία από πάνω του.

Ένας από τους χουλιγκάνους γρονθοκοπήσει τον τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, με τις σκηνές να προκαλούν σοκ και να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, οι εισβολείς είχαν εξοπλιστεί με πολεμοφόδια που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει σε τραγωδία.

Συγκεκριμένα φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα social media απεικονίζουν μερικούς οπαδούς να κουβαλούν πάνω τους από μαχαίρια, μέχρι κοντάρια και σφυριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ