Ξενοδοχείο μέσα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με θέα τον αγωνιστικό χώρο (pics+vids)

Ξενοδοχείο μέσα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με θέα τον αγωνιστικό χώρο (pics+vids)

Η Μπόλτον έφτιαξε ξενοδοχείο μέσα στο γήπεδό της και μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο από μόλις 130 ευρώ την βραδιά.

Πώς θα σας φαινόταν εάν μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης σας ομάδας υπήρχε ένα ξενοδοχείο, στο οποίο θα μπορούσατε να μείνετε ακόμα και τις ημέρες των αγώνων; Ένα ξενοδοχείο με δωμάτια που «βλέπουν» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας; Ανέσεις μάλιστα οι οποίες θα ήταν σε προσιτή τιμή και θα κόστιζαν όσο ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου τριών ή τεσσάρων αστεριών;

Στο γήπεδο της βρετανικής ομάδας υπάρχει πλέον ξενοδοχείο, στο οποίο μπορεί όποιος θέλει να μείνει, ακόμα και τις ημέρες των αγώνων, με τιμή διανυκτέρευσης 130 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Όποιος περιμένει νέο περίπατο να το ξεχάσει

Το Toughsheet Community Stadium κατασκευάστηκε το 2007 και είναι η έδρα της Μπόλτον, η οποία έζησε μεγάλες στιγμές, εντός αλλά και εκτός συνόρων, την περίοδο 2000-2012. Την τετραετία 2003-2007 ήταν σταθερά μέσα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της Premier League. Μια εποχή στην οποία υπήρχε στο ρόστερ της και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα τη σεζόν 2005-2006 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπόλτον με 12 γκολ.

Δείτε ένα από τα γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου με την Μπόλτον:

Μια χρυσή περίοδο για τον βρετανικό σύλλογο, ο οποίος είχε αγωνιστεί ακόμα και στο Κύπελλο UEFA. Στο Toughsheet Community Stadium μάλιστα η Μπόλτον είχε νικήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 στις 14/2/2008. Το γκολ της νίκης είχε πετύχει ο Ντιουφ (74’).

Μετά το 2010 όμως άρχισαν τα προβλήματα. Οικονομικά και αγωνιστικά, με την Μπόλτον τη σεζόν 2011/2012 να τερματίζει στην 18η θέση της Premier League και να υποβιβάζεται στην Championship. Τα οικονομικά προβλήματα γιγαντώθηκαν και η ομάδα έπεσε ακόμα και τέταρτη κατηγορία του βρετανικού ποδοσφαίρου. Τη σεζον 2020/2021 ανέβηκε στην τρίτη κατηγορία (EFL One) και φέτος προσπαθεί να επιστρέψει στην Championship.

Είναι στην τρίτη θέση και στο -4 από την δεύτερη Ντέρμπι, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Μπόλτον κάνει προσπάθεια για να ανέβει απευθείας ως δεύτερη, αλλιώς θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ, όπου αγωνίζονται από τον 3ο έως τον 6ο.

Μια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους ανθρώπους της Μπόλτον, η οποία μάλιστα για να μαζέψει χρήματα, που θα την βοηθήσουν να βελτιώσει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, έφτιαξε ένα μικρό ξενοδοχείο μέσα στο γήπεδό της.

Το Bolton Stadium Hotel προσφέρει ανέσεις, όπως τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο και μάλιστα μια μοναδική εμπειρία, αφού τα περισσότερα δωμάτια βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια, με ιδιωτικό μπάνιο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του λόμπι και εστιατόριο, στο οποίο μπορούν να δειπνίσουν όσοι μένουν στα δωμάτια, ακόμα και οι φιλοξενούμενοί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ