Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν συζητήσεις με τη Νόριτς, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν»

Γιαννούλης: «Δεν υπάρχουν συζητήσεις με τη Νόριτς, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν»

Ο διεθνής μπακ μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Νόριτς.

Στη συνεργασία του με τη Νόριτς και στο θέμα του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο διεθνής μπακ τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις με τη βρετανική ομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο «καυτός» Ιωαννίδης, η ολοκληρωτική εμφάνιση με την ΑΕΚ και το νέο συμβόλαιο (vids)

Υπενθυμίζουμε ότι το όνομά του Δημήτρη Γιαννούλη το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες. Τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, καθώς έχει γραφτεί ακόμα και για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν “φρέσκες” συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου», δήλωσε αρχικά ο Γιαννούλης. «Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο. Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα.

Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα Play Off, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας», ανέφερε ο 28χρονος αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ