Φέλερ: «Θέλουμε να μείνει στην εθνική ο Νάγκελσμαν»

Φέλερ: «Θέλουμε να μείνει στην εθνική ο Νάγκελσμαν»

Ο Ρούντι Φέλερ θα συνεχίσει τη δουλειά του ως διευθυντής της εθνικής Γερμανίας και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Ο Ρούντι Φέλερ θα συνεχίσει τη δουλειά του ως διευθυντής της εθνικής Γερμανίας και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DFB).

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990, 63 ετών σήμερα, κατέχει τη θέση αυτή από το Φεβρουάριο του 2023, ενώ είχε αναλάβει προσωρινά και την ευθύνη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά δεύτερος ο Παναθηναϊκός, πέμπτος ή έκτος ο Ολυμπιακός – Στα Play-in η σαρωτική Εφές

Ηταν αυτός που επέλεξε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για τον πάγκο της «Νασιονάλμανσαφτ» και μίλησε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA) για την πρόθεση της ομοσπονδίας να τον κρατήσει στον πάγκο της εθνικής και μετά το Euro το καλοκαίρι, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του 36χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού έως το 2026 και το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα συνδιοργανώσουν Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς και Μεξικό.

«Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις. Δεν είναι μυστικό πως θέλουμε να μείνει στην ομάδα έως το Μουντιάλ. Ξέρω πως έχει προτάσεις από μεγάλους συλλόγους, αλλά ελπίζω πως τελικά θα μείνει στον πάγκο της εθνικής και τα επόμενα χρόνια, καθώς κάνει εξαιρετική δουλειά κι αυτό θα φανεί το καλοκαίρι στο Euro», δήλωσε σχετικά ο Φέλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ