«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει τον Γκονζάλο Πασιένσια»

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει τον Γκονζάλο Πασιένσια»

Η βρετανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο επιθετικό της Πόρτο, που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό το πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017.

Έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο αναφέρουν ότι η βρετανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Γκονζάλο Πασιένσια της Πόρτο. O Πορτογάλος επιθετικός το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 πέρασε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και πραγματοποίησε μόλις 1 συμμετοχή.

Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν ο 23χρονος στράικερ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σετούμπαλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές (10 γκολ και 6 ασίστ). Τον Ιανουάριο επέστρεψε στο ρόστερ της Πόρτο και πραγματοποίησε άλλες 12 συμμετοχές, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Το συμβόλαιο που έχει με τους Δράκους λήγει το καλοκαίρι του 2019, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να τον κοστολογεί στα 7 εκατ. ευρώ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού.

Εκτός από την αγγλική ομάδα, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει επίσης οι Σουόνσι, Τζένοα και Σαμπντόρια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νότιγχαμ κινείται δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει ήδη αποκτήσει δύο παίκτες από την Μπενφίκα. Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Ντιόγκο Γκονσάλβες, αλλά και τον 21χρονο μέσο Ζοάο Καρβάλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ