Λας Πάλμας: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Αραούχο

Λας Πάλμας: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Αραούχο

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Την επέκταση του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Οι άνθρωποι της Λας Πάλμας ποντάρουν πολλά πάνω στον 26χρονο φορ, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στον πάγκο της βρίσκεται άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο ο Αραούχο συνεργάστηκε άψογα στην Ενωση. Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 41 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα και πέτυχε 14 γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου για τα διαρκείας της ισπανικής ομάδας αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση 23.000.000 € για τον Αργεντινό.

Ο «Τσίνο» μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε: «Είναι μια ανανέωση που αντανακλά πόσο βαθιά ριζωμένος αισθάνομαι στο νησί, που μου έχει δώσει όχι μόνο την αγάπη από χιλιάδες οπαδούς, αλλά επίσης και μια όμορφη κόρη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον που μου έδειχνε πάντα για να με βλέπει να θριαμβεύω με τα κίτρινα, και σε όλους τους συμπαίκτες μου για την αγάπη με την οποία μου συμπεριφέρονται».

Έτσι η υπόθεση Αραούχο τελειώνει και τυπικά για την ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς έχει στρέψει την προσοχή της στη λύση του Εζέκιελ Πόνσε για την επίθεση. Μιας και είχε φανεί εδώ και αρκετό καιρό πως οι πιθανότητες επιστροφής του Αραούχο ήταν ελάχιστες.

Η ανάρτηση της Λας Πάλμας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ