Προπονητής της Σπόρτινγκ ο Πεσέιρο!

Προπονητής της Σπόρτινγκ ο Πεσέιρο!

Ο Ζοσέ Πεσέιρο είναι ο προπονητής που θα διαδεχθεί τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς στον πάγκο της Σπόρτινγκ, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκοιύ να επιστρέφει στην πορτογαλική ομάδα μετά από 12 χρόνια.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διανύει μια από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην σύγχρονη ιστορία της καθώς μετά την αποχώρηση των περισσότερων ποδοσφαιριστών της με προσφυγή αποχώρησε και ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς από την τεχνική ηγεσία. Ο πρώην προπονητής της πορτογαλικής ομάδας έμεινε στον πάγκο λιγότερο από 10 μέρες διότι η όλη κατάσταση στα ενδότερα του συλλόγου ήταν τεταμένη.

Η Σπόρτινγκ όμως δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο μάλιστα ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Ζοσέ Πεσέιρο ο οποίος είναι ο εκλεκτός του προέδρου Σόουζα Σίντρα και επιστρέφει στην ομάδα μετά από 12 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πεσέιρο, που τη σεζόν 2007/08 εργάστηκε στον Παναθηναϊκό, είχε δουλέψει στα «λιοντάρια» από το 2004 μέχρι το 2006 φτάνοντας το 2005 μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου UEFA χάνοντας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Επίσης έχει δουλέψει στην Πόρτο την Μπράγκα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Γκιμαράες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ