Η Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε τον Ανέστη

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε τον Ανέστη

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος προ ημερών ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Στο Ισραήλ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Γιάννης Ανέστης, μόλις λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η ομάδα στην οποία υπέγραψε ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι η πρωταθλήτρια του ισραηλινού πρωταθλήματος, Χάποελ Μπερ Σεβά, στην οποία αγωνίζονται επίσης ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, και ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ. Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος γκολκίπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ισραηλινούς.

Ο Ανέστης ήταν ο βασικός γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο εν συνεχεία οι Βασίλης Μπάρκας και Παναγιώτης Τσιντώτας μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής κάτω από τα γκολπόστ της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ελλάδας. Το τελευταίο ματς στο οποίο αγωνίστηκε ο Ανέστης ήταν απέναντι στη σερβική Ριέκα, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, στις 23 Νοεμβρίου του 2017. Κατέγραψε 94 εμφανίσεις ως παίκτης της Ένωσης, της οποίας τη φανέλα φορούσε από το 2014, ενώ στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον ομάδες από την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ