Κορυφαίος προπονητής στην Πορτογαλία ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Κορυφαίος προπονητής στην Πορτογαλία ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Ο πρώην παίκτης και παράγοντας του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πόρτο και ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής για τη σεζόν 2017/2018.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, με στόχο να επαναφέρει τους Δράκους στην κορυφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Η αποστολή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και λίγους μήνες αργότερα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Ο πρώην παίκτης και παράγοντας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σπουδαία δουλειά στην Πόρτο και ανταμείφθηκε με τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και του κορυφαίου προπονητή για τη σεζόν 2017/2018.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 4 χρόνια και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω του τον Αμπελ Φερέιρα της Μπράγκα και τον Πέπε της Τοντέλα.

Μια πολύ σπουδαία διάκριση για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Δράκους μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Η Πόρτο είναι η 6η ομάδα στην προπονητική καριέρα του Κονσεϊσάο, μετά τις Ολανένσε, Κοΐμπρα, Μπράγκα, Γκιμαράες και Ναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ