Πάει για Λουντ η Φέγενορντ

Πάει για Λουντ η Φέγενορντ

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, η ομάδα του Ρότερνταμ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της Φέγενορντ βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ. Η Ενωση, ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έχει χαμηλώσει τους τόνους για τον 25χρονο Φινλανδό και εξετάζει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία της γραμμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί στα δημοσιεύματά τους, η Φέγενορντ ενδιαφέρεται ζεστά για τον πρώην μέσο του «τριφυλλιού» και αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτησή του. Μαζί με το όνομα του Λουντ, σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Ρότερνταμ βρίσκεται και ο Ζόρντι Κλάσι.

Οι άνθρωποι του ολλανδικού συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου ο 27χρονος άσος να επιστρέψει στη Φέγενορντ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2015. Ο Λουντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 37 παιχνίδια με τη φανέλα του τριφυλλιού και είχε 7 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Σκανδιναβός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και το όνομά του βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, μετά την πρόσληψη του Ελληνα τεχνικού στον πάγκο της Ενωσης. Η περίπτωσή του, ωστόσο, χάνει συνεχώς έδαφος, με τους Κιτρινόμαυρους να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ