Ο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει θέση αθλητικού διευθυντή στη σερβική ομοσπονδία

Ο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει θέση αθλητικού διευθυντή στη σερβική ομοσπονδία

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει συμφωνήσει για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, αντικαθιστώντας έτσι τον εκλιπόντα Γκόραν Μπουνγέβτσενιτς.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού συμβούλου του Ολυμπιακού, την οποία ανέλαβε μετά το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ και αθλητικός διευθυντής από την ομάδα του Λιμανιού.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο 44χρονος φέρεται να έχει βρει νέα θέση εργασίας, καθώς η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει να τον προσλάβει ως αθλητικό διευθυντή της, αντικαθιστώντας έτσι τον αποθανόντα, Γκόραν Μπουνγέβτσενιτς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Maxbetsport.

Ο Μπουνγέβτσενιτς απεβίωσε στις 28 Ιουνίου του 2018. Τον Απρίλιο είχε υποστεί εγκεφαλικό και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Τους δύο μήνες που ακολούθησαν έμεινε σε κόμμα και προ ημερών άφησε την τελευταία πνοή του, μόλις στα 45 χρόνια του και έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια στη θέση του αθλητικού διευθυντή των Σέρβων. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην αθλητική κοινωνία της Σερβίας, με τον Αλεξάνταρ Κολάροφ, μάλιστα, να του αφιερώνει το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Κοβάσεβιτς διένυσε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, καταγράφοντας 59 συμμετοχές και 10 γκολ με την εθνική Σερβίας, αλλά και περνώντας από Προλέτερ Ζρένανιανιν, Ερυθρό Αστέρα, Σέφιλντ Γουένστνεϊ, Ρεάλ Σοθιεδάδ, Γιουβέντους, Λάτσιο και Ολυμπιακό. Οι Σέρβοι ποντάρουν στην εμπειρία που αποκόμισε ως διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ